Mijn opdrachtgevers zijn meer dan vaak tevreden over mijn werkwijze, stijl van leidinggeven en de hoge kwaliteit van mijn werk. Hieronder kunt u lezen wat klanten vertellen over mijn (recente) dienstverlening en kwaliteiten.


Gaby is een relatiegerichte manager. Zeer alert op haar omgeving. Weet zich snel in te werken en is vanaf het begin richtinggevend. Is zeer duidelijk in wat ze wil bereiken en kan dit overtuigend op managementniveau en in de operatie vorm geven. Zowel de grote lijn als het detail ontgaan haar niet. Heeft in haar interimopdracht tijdig aangegeven dat een ingrijpende verandering noodzakelijk was. Deze verandering is in een complexe situatie (lockdown i.v.m. Covid -19) gerealiseerd. Zij weet de medewerkers hun meerwaarde te laten opzoeken. Het realiseren van een organisatieverandering in een complexe situatie is de passende werkomgeving van Gaby.

juli 2020

Frank Damen
Directeur Onderwijs en Opleidingen LUMC (Leids Universitair Medisch Centrum)


Wie iemand zoekt die ├ęcht effect bereikt, veranderingen teweeg brengt zonder ‘cultuurtraject’ en echt design thinking in de praktijk brengt, wacht dan niet te lang. Want Gaby is alweer met haar volgende opdracht bezig voor je het weet.

september 2018

Patricia Vogel
Unitmanager VNG Realisatie

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.