29 mei 2015

Over Gaby Arjun Sharma

In 2011 heb ik mijn ambitie verwezenlijkt door te kiezen voor het zelfstandig ondernemerschap. Daarvoor heb ik zeven jaar gewerkt in de consultancy en bij de overheid na afronding van mijn opleiding Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit.

Ondertussen ben ik 15 jaar verder en is mijn visie op organisatieontwikkeling getransformeerd waardoor mijn aanpak veel effectiever is geworden.  Ik verbind verstand met gevoel om de essentie van organisatievraagstukken te ontdekken en vanuit het potentieel te creëren. Hierbij wordt een waardevolle brug gebouwd tussen het resultaat en de menskant.

Tijdens het creatieproces maak ik gebruik van de kracht van de organisatie en haar mensen, opdat zij zich verbonden blijven voelen met het resultaat.

Mijn aanpak kenmerkt zich door:

  • Een continue ontdekkingsreis naar verbetering en vernieuwing
  • Mens en organisatie begeleiden vanuit een diepgaand perspectief
  • Lef om de status quo te doorbreken
  • Enthousiasme en creativiteit
  • Hoge kwaliteit
  • Sturen op duurzame resultaten

Verder is mijn stijl te omschrijven als: teamgericht, vertrouwen en respect, open en transparant, gericht op commitment en compassievol communiceren.

Meer over mijn werkverleden en uitgevoerde projecten en programma’s vindt u hier